Microblading

Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauw haartjes wordt gepigmenteerd. De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt. Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroei richting aangebracht.

Volle wenkbrauwen zijn dé trend van nu

Met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen hand bereik. Na de behandeling zal de kleur eerst donkerder lijken. Omdat het proces een natuurlijke huidvernieuwing doorgaat zal ook de kleur in verloop van tijd iets vervagen. Onze ervaring isdat de wenkbrauwen gemiddeld 1-3 jaar mooi blijven. Dit varieert per persoon door middel van invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld hoeveelheid zonlicht enzovoort.


Microblading wenkbrauwen (incl. 1 nabehandeling na 6 weken): €270,-
Bijwerken bestaande microblading (bij Haar Schoonheid) binnen 2 jaar: €100 ,-

Verdoving bij Microblading

Het is zowel voor de klant als de PM specialist fijn als de huid goed verdoofd is tijdens de behandeling. De klant ligt rustiger en de PM specialist kan plezieriger werken.

Maak een afspraak

Welke verdoving?

U kunt bij uw huisarts Emla crème vragen. Deze crème wordt o.a. uitgeschreven bij jeuk of als verdoving bij kleine ingrepen, zoals PMU.

Waarom moet u verdoving bij de huisarts halen?

Een verdoving is een geneesmiddel. Een geneesmiddel mag alleen gebruikt worden door de persoon waarvoor het geneesmiddel is uitgeschreven. De GGD oefent hier controle op uit in de PMU-, piercing-, en tattoo-studio’s (nieuwe wetgeving per 1 mei 2004). Bij deze controle moet de klant de verdoving kunnen tonen die gebruikt is. Ook het doosje moet dus worden meegenomen door de klant naar de studio, want daar staat uw naam op!

Hoe gebruikt u deze verdoving optimaal?

Emla is een zeer effectieve verdoving. Vooral als het op tijd wordt aangebracht! Het voordeel is dat u de crème maar dun hoeft aan te brengen en dat de crème transparant is: dus niet zichtbaar. Brengt u voor een optimale verdoving de crème minimaal 1 uur voor de behandeling dun op. Na een half uur herhaalt u dit: de crème dun opbrengen over de crème die al op de huid zit. De huid kan iets wit of juist iets rood worden door de crème. Dit kan géén kwaad en zal na 1 á 2 uur weer verdwijnen. De crème niet onnodig inwrijven, gewoon opbrengen en laten zitten.

Certificering voor permanente make-up

Haar Schoonheid staat bij de GGD geregistreerd als een erkend permanente make-up bedrijf dat voldoet aan alle eisen van de richtlijnen voor hygiëne en de veiligheidseisen uit het “warenwet besluit”.

Leest en vult u alvast even van te voren ons toestemmingsformulier in voordat u naar uw eerste afspraak komt?

Lees toestemmingsformulier

Nazorg permanente make-up

Na de behandeling raden wij u aan om zorgvuldig onze nazorg instructies door te lezen.

Lees nazorg instructie

Wil je een afspraak maken?

Maak een afspraak